Online advertenties

Met een goed geplaatste advertentie bereikt u met een klein budget al enkele duizenden mensen.

Foto's, video's en logo's

Nood aan een nieuw imago? LMS-IT Solutions maakt nieuwe logo's, foto's en promo video's om uw bedrijf, zaak of product in de kijker te zetten.

Online marketingcampagnes

Wil u meerdere advertenties over uw product of zaak plaatsen? Wij plaatsen voor u advertentiecampagnes op Google, Facebook of Instagram.

Sociale media boost

Krijg meer likes, klanten en bezoekers door gebruik te maken van een van onze digitale marketing diensten. Wij zorgen ervoor dat u op een betaalbare wijze uw sociale voetafdruk vergroot

Digitale marketing door

Bereik op wekelijkse basis duizenden mensen dankzij het digitaal marketingplan dat wij voor u uitwerken. Zet uw bedrijf op de kaart door middel van advertenties op Google, Facebook, Instagram of andere sociale en online platformen. U kiest zelf hoe uw advertenties eruit zien en welk doel u wilt behalen met deze advertenties. Naamsbekendheid opbouwen, meer verkopen, meer mensen naar uw fysieke locatie brengen en meer bezoekers op uw website krijgen is allemaal mogelijk met onze expertise in digitale marketing.

Foto's, video's en logo's

U kan bij ons ook nieuwe foto's van uw interieur of exterieur en professionele video's laten maken welke u gebruikt op uw website of voor marketing doeleinden. Wij ontwerpen ook nieuwe logo's welke uniek, creatief en herkenbaar zijn. Met hulp van LMS-IT Solutions bereikt u meer potentiële klanten en dit met een verzorgd digitaal voorkomen.

Gebruikersstatistieken van

Uw website analyse combineren met digitale marketing? Danzkij onze analyses van uw website heeft u een duidelijk zich over hoe effectief uw advertenties of marketingcampagnes zijn en over hoe u deze kan verbeteren om nog meer mensen te bereiken.

Bij LMS-IT Solutions krijgt namelijk u de optie om de gebruikersstatistieken van uw website of webapplicatie te analyseren. Hiermee komt u allerlei nuttige informatie te weten zoals uit welke regio uw gebruikers komen, op welke delen van uw website of webapplicatie ze het meeste terechtkomen.

Deze info is niet enkel handig voor het opstellen van marketingcampagnes maar ook het verbeteren van de ervaring van uw gebruikers op uw website of webapplicatie en het verkrijgen van info over uw uw huidige en potentieel nieuwe klanten.

Interesse?

Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder met de overstap naar een nieuwe, verbeterde digitale ervaring voor u en uw klanten.